Elég jó nők TUDÁSTÁR

ÉS KÖZÖSSÉG​

Értelmes témák- Értelmes nőknek- Értelmes nőktől

A rohanó hétköznapokban munka, család, gyerekek és háztartásvezetés mellett valahogy nem jut elég időd és energiád arra, hogy NŐ is legyél?

Az Elég jó nők hetente frissülő tudástárával vége annak, hogy sokadik légy magadnak a fontossági sorrendben!

 

Szakértőink megtanítanak, hogyan válaszd ki azokat a ruhákat, melyekben tényleg jól érzed magad. Segítünk kialakítani egy olyan arcápolási rutint, amivel a bőröd ragyogóbb lehet, mint valaha. Megmutatjuk, hogyan étkezz a szervezeted igényeinek megfelelően. Beszélünk az időgazdálkodásról, a nők és a pénz viszonyáról, és karriergondokról is.

Velünk olyan ragyogó nő leszel, aki végre megéli a nőiségét- és megengedi magának, hogy élvezze is!

Mit tartalmaz az Elég jó nők Tudástár?

Nálunk nincs olyan, hogy ciki kérdés.

Minden mindenre őszinte, alapos és hasznos választ kapsz mind a szakembereinktől, mind pedig a szuper közösségünktől, mely a zárt Facebook csoportban alakult ki.

Milyen tananyagok várnak rád?

Ízelítő a hamarosan elérhető témákból:
Amiket pedig már megnézhetsz:

Ezt üzenik neked a már bent lévő Elég jó nők:

Rohadtul sajnálom a pénzt minden nem kézzel fogható dologra, és ezzel a projekttel kapcsolatban is nagyon szkeptikus voltam, de hosszú ideje az egyik legjobb befektetésem. Gyere Te is, mindig találsz Téged érintő es érdeklő témákat színvonalasan, informatívan, edukatívan, jól hasznosithatóan feldolgozva. Must have. Tényleg. Egy skótnak elhiheted 😁
Nagyon hálás vagyok neked Zsófi, hogy ezt létrehoztad. Talán idővel elhiszem majd, hogy lehetek olyan, mint ti sokan ebben a csoportban. 🙂 Régóta mondom, hogy tyúkok közt kapirgálni, sasok közt repülni tanulunk. Azt hiszem a legjobb helyen vagyok ahhoz, hogy lassan én is szárnyra kelhessek. 🙂
A Zeka csoport is egy különleges "ékszerdoboz" a mai rohanó világban, de az Elég jó nők egy igazi kincs. Minden nő megérdemelné, hogy a tagja lehessen!
Csupa hiteles szakértő, akiknek elképesztő a tudásuk. Intelligensek, szerethetőek, példaképek, (köz)érthetőek, nem felvágósak, nagyon emberiek: egyszerűen élmény minden videó, minden beszélgetés


Hogyan szabtuk rád az Elég jó nők Tudástárát?

Unod a hablatyolást?

Ha hasonlóan elfogalt vagy, mint mi, akkor nincs időd felesleges dolgokra, Az Elég jó nők felületére került videók olyanok, mintha a barátnőiddel beszélgetnél. Játékosan, közérthetően dolgozzuk fel a számodra fontos témákat.

NEM KAPSZ SOHA VÁLASZT A KÉRDÉSEIDRE?

Az Elég jó nők egy interaktív, barátságos közösség, ahol a témákat, a kérdéseket ti is feltehetitek, befolyásolhatjátok. A szakértők a videók publikálása után nem tűnnek el, hanem válaszolnak a felmerülő kérdéseidre.

MINDENKI JOBBAN TUDJA?

Bármilyen Facebook csoportot, weboldalt olvasol, kéretlen tanácsok és hozzá nem értő emberek okoskodása ömlik mindenhonnan. Felkértük neked azokat a szakértőket, akikben mi vakon megbízunk, hogy neked már ne kelljen a helyes információt keresni, mint a tűt a szénakazalban...

NEKED IS 24 ÓRÁBÓL ÁLL EGY NAPOD?

Nekünk is! Ezért terveztük az összes témát maximum 10-13 perces videós beszélgetéseknek. Hogy ne aludj el rajta és még végig tudd nézni egy sűrű nap után is. Ahol pedig lehetséges, ott feltesszük a hanganyagot podcast formában is, hogy út közben is tudd hallgatni.

Szia!

Cseke-Kovács Zsófi vagyok, személyi stylist, szín-és stílustanácsadó, nőiesség mentor, feleség és két kislány anyukája.

Hozzám fűződik a Zeka Styling stílustanácsadó Stúdió és az Elég jó nők interaktív női tudástár megalapítása.

Hat éve eladtam jól működő családi cégrészem, hogy 9 hónapos pocakos kismamaként, nulláról építsem fel a saját szerelem- vállalkozásom, a Zeka Styling stílustanácsadó Stúdiót, ahol ma már minden nap nők tízezreinek segítek abban, hogy színesebben, nőiesebben és önazonosabban éljék a mindennapjaikat. 

Több mint ezer személyes konzultáció után azt éreztem, hogy ez kevés. Szeretnék még többet tenni.  Magamért, érted. 

Létrehoztam az Elég jó nők tudástárát, ahol nap mint nap azon dolgozunk, hogy egy olyan használható és téged érintő tudást adjunk át, ami valóban rólad , neked szól. 

Az Elég jó nőkben elérhető tudás az életemet is formálja, változtatja és minden nap arra motivál, hogy fejlődjek, haladjak a saját utamon és egyre inkább önmagam legyek.

Ha te is hasonló vagy hozzánk, is nagy eséllyel egy viszonylag szűk körben éled az életed. Ott a családod, a munkahelyed, a kollégáid, a barátaid és az ovi, iskola előtt gyorsan lefutott udvariassági körök. Ennyi.

Dolgozol, rohansz egyik helyről a másikra, intézkedsz, igyekszel minél többet a családoddal lenni. De örökké azt érzed, hogy nincs időd semmire.

Én szerencsés vagyok, a munkám miatt heti szinten találkozom tehetséges, fantasztikus nőkkel, akik profik a saját területükön. Rengeteg téma, információ hangzik el. Gyakran van AHA-élményem egy-egy beszélgetés után.

De mi a helyzet veled? Vajon hány olyan téma van, amiről neked is érdemes lenne tudnod?

A világ halad, neked pedig fontos, hogy lépést tarts vele. Arról álmodsz, hogy a saját tempódban fejlődhess és tanulj, egy támogató társaság tagjaként? Akkor csatlakozz hozzánk!

Tágítsd ki a látóköröd, és vidd be a nappalidba a szakértőinket és velük együtt a szakmai tapasztalatukat!

Tégy egy lépést és vedd a saját kezedbe a tudásod és az életed irányítását!a 

Neked való az Elég jó nők közössége, ha

NINCS AKI FELTEGYE A KORONÁD

Érezzük, hogy többre vágyni, tudatosnak lenni néha magányos dolog is lehet. Mi lenne, ha lenne egy közösség melletted, nemcsak a sikereknél, hanem végig az addig vezető úton? Ahol lehetsz boldog, elmesélheted sikereid, vagy pont, hogy hol elakadtál és segítségre szorulsz. Ahol önmagad lehetsz mindenféle filter nélkül. Legyen egy biztonságos helyed, ahol megigazítjuk a koronád!

TE IS ELÉG JÓ VAGY

Vagyis olyan mint mi. Hiszünk abban, hogy minél sokszínűbb társaság gyűlik össze az Elég jó nőkben, annál többet tudunk egymásnak adni és annál messzebre tudunk jutni. Legyél anyuka, házas, szingli, alkalmazott, vállalkozó vagy épp munkakereső, élj itthon vagy külföldön, szeretettel várunk!

EGYEDÜL ÉRZED MAGAD

Néha mi is. Ha szeretnél változtatni az életeden és kiemelkedni a környezetedből, sokszor érezheted magad úgy, hogy nincs kivel beszélned a terveidről, a problémáidról. Néha ez olyan érzés, mintha mi lennénk rosszul összerakva és mennénk szembe a forgalommal... De mi lenne, ha építenénk magunknak egy külön autópályát, ahol együtt száguldozhatunk?

SZERETNÉD MEGOSZTANI A GONDOLATAID

Az Elég jó nőket egy biztonságos, trolloktól mentes övezetnek hoztuk létre, ahol bátran lehetsz önmagad és felteheted az éppen téged foglalkoztató kérdéseidet, gondolataidat. Ígérjük, hogy vigyázunk erre a bensőséges közegre és egymás biztonságára.

Milyen hely az Elég jó nők Tudástár?

Bizonytalan vagy? Csatlakozz hozzánk most egyedülálló
Elég jó nők Garanciával!

Ha az adott hónapban az összes videó megnézése után, semmilyen új információt nem hallottál, nem volt hasznos a tagság a számodra, akkor a kilépés előtt visszafizetem neked az adott hónap árát. Jól hangzik?

A döntés a tiéd, a kockázat az enyém!

Miről szól az Elég jó nők?

1. tájékozódás

Körbejárjuk a női lét összes olyan fontos területét, amire nőként, anyukaként, vállalkozóként érdemes fókuszt helyezned.

Megkerestük neked az adott terület olyan hiteles szakértőit, akik érthetően, szórakoztatóan vezetnek végig a tanulási folyamaton úgy, hogy közben azt érzed, mintha egy asztalnál ülve egyszerűen csak barátnőkkel beszélgetnél.

(Ízelítő a kategóriáinkból)

Öltözködés

Táplálkozás

Pénzügyi tudatosság

Karrier

Szépségápolás

Család

Egészség

Öko

Női egyensúly

Kiktől tanulhatsz?

Szász Dóra

Karrier

Vargáné Topor Erika

Táplálkozás

Pintér-Szabó Eszter

Karrier & Pénzügyi tudatosság

Dr. Friedreich Dóra

Egészség

Nagy Réka

Öko

Lattman Eszter

Táplálkozás & Szépségápolás

Petrus Márta

Család

Cseke-Kovács Zsófia

Öltözködés

Huszka Ágnes

Öltözködés

Mengyán Eszter

Öltözködés & Öko

Próbáld ki az Elég jó nőket most!

Csatlakozz most és férj hozzá az Elég jó nők Tudástárában található több mint 60 órányi tananyaghoz!

2. közösség

Fejlődni, változni, tanulni sokkal könnyebb, ha nem vagy egyedül. Létrehozunk egy olyan támogató, egymást segítő női közösséget, ahol bátran önmagad lehetsz. Ahol nem ciki kérdezni. Ahol inspirálhatjuk, támogathatjuk és segíthetjük egymást az úton.

Hiszünk abban, hogy a támogató női közösségeknek hegyeket megmozgató ereje van. Az Elég jó nők pedig egy ilyen közösség!

3. bónuszok & kérdezz-felelek alkalmak

Minden hónapban lesz lehetőséged az aktuális szakértőkkel a témákkal kapcsolatban felmerülő kérdéseidet megbeszélni, tisztázni egy online webinárium keretében.

Ha pedig szeretnéd elmélyíteni a tudásod egy-két területen, az Elég jó nők szakértőinél lehetőséged lesz kedvezményes áron, nekünk, Elég jó nős workshopokon tanulni.

4. személyes találkozók

Jó néha 3 dimenzióban is találkozni egymással, nem csak egy profilképpel beszélgetni. Éppen ezért szoktunk rendszeresen találkozni kötetlenül, mindenféle tematika nélkül. Jó csak úgy leülni egymás mellé és beszélgetni, megismerni egymást egy jó pohár bor, limonádé vagy egy finom vacsora mellett. (Ha az aktuális járványhelyzet megengedi.)

5. egyedi kedvezmények

Számos olyan magyar ékszer-, táska-, ruhatervezőnél, segítő szakembernél, és a saját szakértőinknél kaphatsz kedvezményes ajánlatokat, amik csak nekünk, Elég jó nőknek élnek. Szerezd meg a régen vágyott darabot kedvezményesebb áron!

 

Véget ért a csatlakozási időszak!

Sajnos a mostani csatlakozási időszak az Elég jó nőkhöz véget ért.

Leghamarabb október elején nyitjuk ki újra a Tudástárat.

Addig is iratkozz fel a Várólistára, nehogy lemaradj a következő lehetőségről!

Iratkozz fel a Várólistára!

Add meg a neved és az e-mail címed, és értesítünk ha újra megnyílik az Elég jó nők Közösség és Tudástár!

Az Elég jó nők nem neked való, ha:

Ha szeretsz az életedben és a világban zajló negatív dolgokra koncentrálni.

Ha van időd és lehetőséged profi, rád szabott tanácsadásokat igénybe venni az életed minden területén.

Ha nem szeretnél fejlődni, tanulni, tudatosabbá válni.

HA CSAK DIVAT TÉMÁK ÉRDekesek a számodra. Az Elég jó nők ennél sokkal többről szól...

Gyakori kérdések és válaszok

Az előfizetéshez ki kell töltened egy megrendelési űrlapot az adataiddal, majd az OTP Simple felületén keresztül tudsz fizetni a bankkártyád segítségével. Innentől kezdve minden hónapban automatikusan megterheljük a kártyádat a havi előfizetési díjjal. Az előfizetési díjról havonta számlát állítunk ki a számodra, amit a fiókodban tudsz majd elérni.

Ha sikeres volt a fizetés, akkor erről e-mailben küldünk neked egy visszaigazolást, valamint küldünk egy e-mailt, amiben megkapod a hozzáféréshez szükséges tudnivalókat (bejelentkezési link, felhasználónév és jelszó). Emellett írunk neked még pár hasznos tanácsot, hogy a legtöbbet ki tudd hozni az előfizetésedből.

Ha bármilyen kérdésed van, segítségre van szükséged, akkor írj nekünk az info@elegjonok.hu e-mail címre, és segítünk.

Ha le szeretnéd mondani az Elég jó nők előfizetésed, akkor ehhez semmi mást nem kell tenned, csak a Fiókodba lépve a Lemondom az előfizetésem gombra kattintanod. Ezután a rendszer automatikusan törli az előfizetésed.

Az előfizetésed bármikor lemondható, a következő havi (vagy évi) tagdíj már nem kerül levonásra a bankkártyádról.

Ha sikeres volt a fizetés, akkor erről e-mailben küldünk neked egy visszaigazolást, valamint küldünk egy e-mailt amiben megkapod a hozzáféréshez szükséges tudnivalókat (bejelentkezési link, felhasználónév és jelszó). Emellett írunk neked még pár hasznos tanácsot, hogy a legtöbbet ki tudd hozni az előfizetésedből.

A csatlakozásod után kapni fogsz egy e-mailt, amiben benne lesznek a bejelentkezéshez szükséges tudnivalók, valamint a Facebook csoportba invitáló link is.

A tagdíjat csak bankkártyával lehetséges kifizetni az OTP Simple biztonságos felületetén. A levonás teljesen automatikusan történik minden hónapban a csatlakozás időpontjától számítva, így neked ezzel semmi dolgod nem lesz, csak nyugodtan koncentrálhatsz az anyagokra!

Amennyiben nincs elegendő fedezet a kártyádon, a rendszer a következő 14 napban, naponta egyszer megpróbálja levonni. Ha ez a 14 napon sem sikerül, akkor az előfizetésed automatikusan megszűnik, és ezzel a hozzáférésed is az anyagokhoz.

Minden befizetésről automatikusan kiállítódik a számla, amit a fiókodba belépve tudsz megnézni.

Feltehetőleg a későbbiekben növekedni fog a havidíj, viszont akik korábban előfizettek, azoknak maradni fog az az ár, amin csatlakoztak.

Természetesen, telefonról, laptopról és asztali számítógépről egyaránt elérhető a felület. Csak internetkapcsolat kell hozzá.