Elég jó nők TUDÁSTÁR ÉS KÖZÖSSÉG

 Légy tagja az első interaktív, nőknek szóló Tudástárnak, ami rólad, neked szól és ahol élvezetesen tudod eltölteni az énidődet!

A rohanó hétköznapokban munka, család, gyerekek és háztartásvezetés mellett valahogy nem jut elég időd és energiád arra, hogy NŐ is legyél? Statiszta szerep helyett végre szeretnél a saját életed főszereplővé válni?

Az Elég jó nők hetente frissülő tudástárával vége annak, hogy sokadik légy magadnak a fontossági sorrendben

Szakértőink megtanítanak, hogyan válaszd ki azokat a ruhákat, színeket amelyekben tényleg jól érzed magad. Segítünk neked kialakítani egy igazán önazonos szerelemruhatárat a számodra. Megmutatjuk, hogyan étkezz a szervezeted igényeinek megfelelően. Beszélünk az időgazdálkodásról, a nők és a pénz viszonyáról, a párkapcsolati konfliktusokról és karriergondokról is.

Velünk olyan ragyogó nő leszel, aki végre megéli a nőiségét- és megengedi magának, hogy élvezze is! 

Mit tartalmaz az Elég jó nők Tudástár?

Nálunk nincs olyan, hogy rossz vagy ciki kérdés.

Mindenre őszinte, alapos és hasznos választ kapsz mind a szakembereinktől, mind pedig a szuper közösségünktől, mely a zárt Facebook csoportban alakult ki.

Milyen tananyagok várnak rád?

Ízelítő a hamarosan elérhető témákból:
Amiket pedig már megnézhetsz:

Hogyan szabtuk rád az Elég jó nők Tudástárát?

Unod az értelmetlen hablatyolást?

Ha hasonlóan elfoglalt vagy, mint mi, akkor nincs időd felesleges dolgokra. Az Elég jó nők felületére került videók olyanok, mintha a barátnőiddel beszélgetnél. Játékosan, közérthetően dolgozzuk fel a számodra fontos témákat. Mellébeszélés, reklám vagy felesleges hablaty nélkül. 

Úgy érzed nem kapsz választ a kérdéseidre?

Az Elég jó nők, egy interaktív, barátságos közösség, ahol a témákat, a kérdéseket te is felteheted, befolyásolhatod. A szakértők a videók publikálása után sem tűnnek el, jelen vannak az EJN hétköznapjaiban és válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Unod, hogy mindenki jobban tudja?

Ha sok Facebook csoportot, weboldalt olvasol, kéretlen tanácsok és hozzá nem értő emberek okoskodása ömlik mindenhonnan. Megkerestük neked azokat a szakértőket, akikben mi megbízunk, hogy neked már ne kelljen a helyes információt keresni, mint a tűt a szénakazalban...

NEKED IS 24 ÓRÁBÓL ÁLL EGY NAPOD?

Nekünk is! Ezért terveztük az összes témát maximum 10-13 perces videós beszélgetéseknek. Hogy ne aludj el rajta és még végig tudd nézni egy sűrű nap után is. Ahol pedig lehetséges, ott feltesszük a hanganyagot podcast formában is, hogy út közben is tudd hallgatni. Mert fejlődni menő!

Szia!

Cseke-Kovács Zsófi vagyok, személyi stylist, szín-és stílustanácsadó, nőiesség mentor, feleség és két kislány anyukája.

Hozzám fűződik a Zeka Styling stílustanácsadó Stúdió és az Elég jó nők interaktív női tudástár megalapítása.

Hat éve eladtam jól működő családi cégrészem, hogy 9 hónapos pocakos kismamaként, nulláról építsem fel a saját szerelem- vállalkozásom, a Zeka Styling stílustanácsadó Stúdiót, ahol ma már minden nap nők tízezreinek segítek abban, hogy színesebben, nőiesebben és önazonosabban éljék a mindennapjaikat. 

Több mint ezer személyes konzultáció után azt éreztem, hogy ez kevés. Szeretnék még többet tenni.  Magamért, érted. 

Létrehoztam az Elég jó nők tudástárát, ahol nap mint nap azon dolgozunk, hogy egy olyan használható és téged érintő tudást adjunk át, ami valóban rólad , neked szól. 

Hol találkozhattál velem:

tv2_logo
Dunatv_logo
babavilag logo
profession logo
bonum_wide
16195234_1890634631170539_767883789031257403_n
1560758067537
Okoanyu_logo-07

A világ egyre zaklatottabb körülöttünk. Nem jó bekapcsolni a híreket, a közösségi oldalakon is sokszor csak a negatív cikkek, posztok jönnek szembe az emberrel.

Elkezdtünk bezárkózni. Létrehozzuk a saját kis buborékunk, ahol jó lenni. Ami biztonságos. De a buborék be is zár, el is szigetel. Magányossá is tehet.

Az Elég jó nők egy olyan női interaktív tudástár és közösség, ahol kiléphetsz ebből a buborékból: elhozzuk neked az összes olyan női témát, tudásanyagot, amire szükséged lehet az életedben. Ami előre vihet. Ami pozitív változást hozhat az életedbe!

Tágítsd ki a látóköröd, és vidd be a nappalidba a szakértőinket és velük együtt a szakmai tapasztalatukat!

Tégy egy lépést, és vedd a saját kezedbe a tudásod és az életed irányítását!

Neked való az Elég jó nők közössége, ha

NINCS AKI FELTEGYE A KORONÁD

Mi lenne, ha lenne egy közösség melletted, ahol lehetsz boldog, elmesélheted sikereid, vagy pont, hogy hol elakadtál és segítségre szorulsz. Ahol önmagad lehetsz mindenféle filter nélkül. Legyen egy biztonságos helyed, ahol megigazítjuk a koronád!

TE IS ELÉG JÓ VAGY

Hiszünk abban, hogy minél sokszínűbb társaság gyülik össze az Elég jó nőkben, annál többet tudunk egymásnak adni és együtt annál messzebbre tudunk jutni. Legyél anyuka, házas, szingli, alkalmazott, vállalkozó vagy épp munkakereső, élj itthon vagy külföldön, szeretettel várunk!

MAGÁNYOS VAGY

Ha szeretnél változtatni az életeden és kiemelkedni a környezetedből, sokszor érezheted magad úgy, hogy nincs kivel beszélned a terveidről, a problémáidról. Közöttünk megtalálhatod azt a közeget, ahol hasonló gondolkodású nők között inspirálódhatsz és fejlődhetsz.

HA KELL EGY NYUGIS HELY

Az Elég jó nőket egy biztonságos, trolloktól mentes övezetnek hoztuk létre, ahol bátran lehetsz önmagad és felteheted az éppen téged foglalkoztató kérdéseidet, gondolataidat. Ígérjük, hogy vigyázunk erre a bensőséges közegre és egymás biztonságára.

Milyen hely az Elég jó nők Tudástár?

Az Elég jó nők nem neked való, ha:

Ha szeretsz az életedben és a világban zajló negatív dolgokra koncentrálni.

Ha végtelen időd van az internetet böngészni, olvasni és szakértők segítségét kérni.

Ha jó most neked, nem szeretnél fejlődni, tanulni, tudatosabbá válni.

Ha másoktól várod a megoldást és nem teszel lépéseket a saját fejlődésedért.

Bizonytalan vagy?

Csatlakozz hozzánk most egyedülálló
Elég jó nők Garanciával!

Ha az adott hónapban a videók megnézése után nem kaptál új információt, nem volt hasznos a tagság a számodra,  nem adtunk hozzá az életedhez, akkor a kilépés előtt visszafizetem neked az adott hónap árát. Jól hangzik?

Az első lépés a tiéd, a kockázat az enyém!

Miről szól az Elég jó nők?

1. tájékozódás

Körbejárjuk a női lét összes olyan fontos területét, amire nőként, anyukaként, vállalkozóként érdemes fókuszt helyezned.

Megkerestük neked az adott terület olyan hiteles szakértőit, akik érthetően, szórakoztatóan vezetnek végig a tanulási folyamaton úgy, hogy közben azt érzed, mintha egy asztalnál ülve egyszerűen csak barátnőkkel beszélgetnél.

(Ízelítő a kategóriáinkból)

Öltözködés

Táplálkozás

Pénzügyi tudatosság

Karrier

Szépségápolás

Család

Egészség

Öko

Női egyensúly

Kiktől tanulhatsz?

Cseke-Kovács Zsófia

Öltözködés

Dr. Friedreich Dóra

Egészség

Huszka Ágnes

Öltözködés

Király Ágnes

Táplálkozás

Lattmann Eszter

Táplálkozás & Szépségápolás

Nagy Réka

Öko

Petrus Márta

Család

Pintér-Szabó Eszter

Karrier & Pénzügyi tudatosság

Mácsár Andrea

Öltözködés

Mácsár Andrea

Mengyán Eszter

Öltözködés & Öko

Szász Dóra

Karrier

Szlameniczky Anna

Női egyensúly

Szlameniczky Zita

Szépségápolás & smink

Takács Neléta Linda

Önfejlesztés & kommunikáció

Vargáné Topor Erika

Táplálkozás

Próbáld ki az Elég jó nőket most!

Csatlakozz most és férj hozzá az Elég jó nők Tudástárában található több mint 80 órányi tananyaghoz!

2. közösség

Fejlődni, változni, tanulni sokkal könnyebb, ha nem vagy egyedül. Létrehozunk egy olyan támogató, egymást segítő női közösséget, ahol bátran önmagad lehetsz. Ahol nem ciki kérdezni. Ahol inspirálhatjuk, támogathatjuk és segíthetjük egymást az úton.

Hiszünk abban, hogy a támogató női közösségeknek hegyeket megmozgató ereje van. Az Elég jó nők pedig egy ilyen közösség!

3. bónuszok & kérdezz-felelek alkalmak

Minden hónapban lesz lehetőséged az aktuális szakértőkkel a témákkal kapcsolatban felmerülő kérdéseidet megbeszélni, tisztázni egy online webinárium keretében.

Ha pedig szeretnéd elmélyíteni a tudásod egy-két területen, az Elég jó nők szakértőinél lehetőséged lesz kedvezményes áron tanulni.

4. személyes találkozók

Jó személyesen is találkozni egymással, éppen ezért szoktunk rendszeresen, 2 havonta találkozni kötetlenül, mindenféle tematika nélkül. Csak úgy leülünk egymás mellé, és beszélgetünk, megismerjük egymást egy jó pohár bor, limonádé vagy egy finom vacsora mellett. (Ha az aktuális járványhelyzet megengedi.)

5. egyedi kedvezmények

Számos olyan magyar ékszer-, táska-, ruhatervezőnél, segítő szakembernél, és a saját szakértőinknél kaphatsz kedvezményes ajánlatokat, amik csak nekünk, Elég jó nőknek élnek. Szerezd meg a régen vágyott tervezői darabot kedvezményesebb áron, és spórold meg az előfizetésed árát!

 

Próbáld ki te is az Elég jó nőket!

Havi előfizetés

6490 Ft

havonta

Bónuszok
Mit tartalmaz az Elég jó nők?

Féléves előfizetés

34900 Ft

félévente

Bónuszok
Mit tartalmaz az Elég jó nők?

Éves előfizetés

64900 Ft

évente

CSAK

5408 Ft/hó

Bónuszok
Mit tartalmaz az Elég jó nők?

Gyakori kérdések és válaszok

Az előfizetéshez ki kell töltened egy megrendelési űrlapot az adataiddal, majd az OTP Simple felületén keresztül tudsz fizetni a bankkártyád segítségével. Innentől kezdve minden hónapban automatikusan megterheljük a kártyádat a havi előfizetési díjjal. Az előfizetési díjról havonta számlát állítunk ki a számodra, amit a fiókodban tudsz majd elérni.

Ha sikeres volt a fizetés, akkor erről e-mailben küldünk neked egy visszaigazolást, valamint küldünk egy e-mailt, amiben megkapod a hozzáféréshez szükséges tudnivalókat (bejelentkezési link, felhasználónév és jelszó). Emellett írunk neked még pár hasznos tanácsot, hogy a legtöbbet ki tudd hozni az előfizetésedből.

Ha bármilyen kérdésed van, segítségre van szükséged, akkor írj nekünk az info@elegjonok.hu e-mail címre, és segítünk.

Ha le szeretnéd mondani az Elég jó nők előfizetésed, akkor ehhez semmi mást nem kell tenned, csak a Fiókodba lépve a Lemondom az előfizetésem gombra kattintanod. Ezután a rendszer automatikusan törli az előfizetésed.

Az előfizetésed bármikor lemondható, a következő havi (vagy évi) tagdíj már nem kerül levonásra a bankkártyádról.

Ha sikeres volt a fizetés, akkor erről e-mailben küldünk neked egy visszaigazolást, valamint küldünk egy e-mailt amiben megkapod a hozzáféréshez szükséges tudnivalókat (bejelentkezési link, felhasználónév és jelszó). Emellett írunk neked még pár hasznos tanácsot, hogy a legtöbbet ki tudd hozni az előfizetésedből.

A csatlakozásod után kapni fogsz egy e-mailt, amiben benne lesznek a bejelentkezéshez szükséges tudnivalók, valamint a Facebook csoportba invitáló link is.

A tagdíjat csak bankkártyával lehetséges kifizetni az OTP Simple biztonságos felületetén. A levonás teljesen automatikusan történik minden hónapban a csatlakozás időpontjától számítva, így neked ezzel semmi dolgod nem lesz, csak nyugodtan koncentrálhatsz az anyagokra!

Amennyiben nincs elegendő fedezet a kártyádon, a rendszer a következő 14 napban, naponta egyszer megpróbálja levonni. Ha ez a 14 napon sem sikerül, akkor az előfizetésed automatikusan megszűnik, és ezzel a hozzáférésed is az anyagokhoz.

Minden befizetésről automatikusan kiállítódik a számla, amit a fiókodba belépve tudsz megnézni.

Feltehetőleg a későbbiekben növekedni fog a havidíj, viszont akik korábban előfizettek, azoknak maradni fog az az ár, amin csatlakoztak.

Természetesen, telefonról, laptopról és asztali számítógépről egyaránt elérhető a felület. Csak internetkapcsolat kell hozzá.

Természetesen, amennyiben rendelkezel internetes fizetésre alkalmas bankkártyával, úgy probléma nélkül tudsz csatlakozni az Elég jó nőkhöz.

Az Elég jó nők egy minden hónapban megújuló és folyamatosan új témákkal bővülő interaktív női Tudástár. Amíg van téma, szeretettel és szenvedéllyel készítjük, addig lesz és te is tagja tudsz lenni. Tehát ez nem egy fix időtartamú program. Az előfizetésed hossza azt határozza meg, hogy meddig férsz hozzá az anyagokhoz. Amíg élő előfizetéssel rendelkezel, addig minden eddigi anyagot elérsz.