Elég jó nők TUDÁSTÁR ÉS KÖZÖSSÉG

 Légy tagja az első interaktív, nőknek szóló tudástárnak és közösségnek, ami rólad, neked szól, ahol élvezetesen töltheted el az énidődet!

A rohanó hétköznapokban munka, család, gyerekek és háztartásvezetés mellett nem jut elég időd és energiád arra, hogy NŐ is legyél? Statiszta szerep helyett végre szeretnél a saját életed főszereplőjévé válni?

Ne várj a csodára, teremtsd meg magadnak!

Az Elég jó nők olyan hiánypótló, gondolkodásra késztető és bullshitmentes tájékozódást biztosító hely, ahol szórakoztatóan tágíthatod a látásmódod minden olyan női témában, amire az életben szükséged lehet. 

A tudástár mellé társul egy támogató női közösség is, ahol nemcsak tanulhatsz a többiektől, de meghallgatunk, felemelünk, visszatesszük a leesett koronádat.

Hiszünk abban, hogy a támogató női közösségeknek hegyeket megmozgató ereje van. Az Elég jó nők pedig egy ilyen közösség! 

Nagyon könnyű a rossz dolgokat megszokni, idomulni hozzájuk, és kifogásokat gyártani. 

Nem leszek álszent, én is ezt teszem néha. Ne legyenek illúzióid, te is ezt csinálod.

Reggel, amikor tükörbe nézel, nem tetszel magadnak, mégis ugyanúgy öltözöl fel, mint előző nap.

Amikor a konstans stresszben ülsz egy toxikus munkahelyi környezetben, mégsem keresel másik munkát, nem húzod meg a határaidat, nem állsz ki magadért.

Amikor az ágyban, a párod mellett fekszel, mégis magányos vagy. Amikor kihűlt a házasságotok,  a válás felé haladtok, alig van közöttetek intimitás, mégis mind a ketten a telefonotokat bámuljátok, ahelyett, hogy beszélgetnétek.

Csak várod a csodát, és reménykedsz benne, hogy holnap más lesz. Nem lesz! Ha nem teszel semmit, mitől lenne más?

Hidd el, nem vagy egyedül! Mindenkinek megvannak a saját csontvázai a szekrényében, ráadásul ezek időről időre cserélődnek. Hol az életünk egyik területével kell többet foglalkozni, hol a másikkal…

Tudod, mi tud változni? Az, ahogyan te ezekre a dolgokra reagálsz. 

Képes vagy-e fejlődni, fókuszba helyezni a problémás területeket? Tudsz-e a változó körülményekhez alkalmazkodni? Képes vagy kiállni magadért? Meg tudod húzni a határaidat, tudsz segítséget kérni?

Ezeket én nem tudom megtenni helyetted.

Abban viszont tudok segíteni, hogy minden olyan szakértői segítséget megadok neked az Elég jó nőkben, amivel a lehető legjobban és leginkább hozzád méltó módon tudod kezelni az életed nehéz, éppen kihívást adó pillanatait.

Ezért van szakértőnk és tudásanyagunk az erőszakmentes kommunikációra, rezilienciára, a stresszkezelésére és a kiégés elkerülésére, az időgazdálkodásra, az öltözködésre, táplálkozási problémákra, a munkahelyi és párkapcsolati konfliktusok kezelésére.

Az Elég jó nők ebben zseniális. A közösség teret tart, támogat, a tudástár segítségével pedig te magad képes leszel túllendülni az életed nehezebb időszakain. 

Ha szeretnél esélyt adni magadnak, és annak, hogy az életed és a jövőd jobb legyen, akkor ezt most kell megalapoznod!

Ne várj a csodára, teremtsd meg magadnak!

Tégy egy lépést, és vedd a saját kezedbe az életed irányítását az itt megszerzett tudás segítségével!

Azt érzed, hogy elakadtál? Egy helyben toporogsz?

Próbáld ki te is, milyen az Elég jó nők között lenni!

Csatlakozz most, hogy hozzáférj az Elég jó nők tudástárában található több mint 80 órányi tananyaghoz!

Ki vagyok én?

Szia! Cseke-Kovács Zsófi vagyok, személyi stylist, szín- és stílustanácsadó, nőiesség mentor, feleség és két kislány anyukája.

Hozzám fűződik a Zeka Styling stílustanácsadó stúdió, és az Elég jó nők interaktív tudástár megalapítása.

Hat éve eladtam a részemet a jól működő családi vállalkozásunkból, hogy 9 hónapos kismamaként a nulláról építsem fel a saját szerelem- vállalkozásomat, a Zeka Styling stílustanácsadó stúdiót, ahol nők tízezreinek segítek abban, hogy színesebben, nőiesebben és önazonosabban éljék a mindennapjaikat. 

Több mint ezer személyes konzultáció után azt éreztem, hogy ez kevés. Szeretnék még többet tenni.  Magamért, érted. 

Létrehoztam az Elég jó nők tudástárát, ahol nap mint nap azon dolgozunk, hogy olyan használható tudást adjunk át, ami valóban rólad és neked szól. 

Itt már találkozhattál velem:

tv2_logo
Dunatv_logo
babavilag logo
profession logo
bonum_wide
16195234_1890634631170539_767883789031257403_n
1560758067537
Okoanyu_logo-07

Miről szól az Elég jó nők?

1. tájékozódás

Körbejárjuk a női lét összes olyan fontos területét, amire nőként, anyaként, vállalkozóként érdemes fókuszt helyezned.

Megkerestük neked az adott terület hiteles szakértőit, akik érthetően, szórakoztatóan vezetnek végig a tanulási folyamaton úgy, hogy közben azt érzed, barátnőkkel beszélgetsz.

(Ízelítő a kategóriáinkból)

Öltözködés

Táplálkozás

Pénzügyi tudatosság

Karrier

Szépségápolás

Család

Egészség

Öko

Női egyensúly

Mit tartalmaz az Elég jó nők Tudástár?

Milyen tananyagok várnak rád?

Példák az eddig felkerült anyagokból:
Tavasszal és nyáron várható témák:

Kiktől tanulhatsz?

Cseke-Kovács Zsófia

Öltözködés

Dr. Friedreich Dóra

Egészség

Huszka Ágnes

Öltözködés

Király Ágnes

Táplálkozás

Lattmann Eszter

Táplálkozás & Szépségápolás

Nagy Réka

Öko

Petrus Márta

Család

Pintér-Szabó Eszter

Karrier & Pénzügyi tudatosság

Mácsár Andrea

Öltözködés

Mácsár Andrea

Mengyán Eszter

Öltözködés & Öko

Szász Dóra

Karrier

Szlameniczky Anna

Női egyensúly

Szlameniczky Zita

Szépségápolás & smink

Takács Neléta Linda

Önfejlesztés & kommunikáció

Vargáné Topor Erika

Táplálkozás

Miben más az Elég jó nők Tudástár a többi ingyenes felülettől?

2. közösség

Fejlődni, változni, tanulni sokkal könnyebb, ha nem vagy egyedül. Létrehoztunk egy olyan támogató, egymást segítő női közösséget, ahol bátran önmagad lehetsz, ahol nem ciki kérdezni, ahol inspirálhatjuk, támogathatjuk és segíthetjük egymást az úton.

Hiszünk abban, hogy a támogató női közösségeknek hegyeket megmozgató ereje van. Az Elég jó nők pedig egy ilyen közösség!

Neked való az Elég jó nők közössége, ha

NINCS, AKI felTEGYE A KORONÁD

Mi lenne, ha lenne egy közösség melletted, ahol boldog lehetsz, elmesélheted sikereid, de azt is, hogy elakadtál és segítségre szorulsz, ahol önmagad lehetsz mindenféle filter nélkül. Legyen egy biztonságos helyed, ahol megigazítjuk a koronád!

nem érzed magad elég jónak

Hiszünk abban, hogy minél sokszínűbb társaság gyülik össze az Elég jó nőkben, annál többet tudunk egymásnak adni. Legyél anyuka, házas, szingli, alkalmazott, vállalkozó vagy épp munkakereső, élj itthon vagy külföldön, szeretettel várunk! Együtt messzebbre juthatunk!

MAGÁNYOS VAGY

Ha szeretnél változtatni az életeden és kiemelkedni a környezetedből, de sokszor azt érzed, hogy nincs kivel beszélned a terveidről, a problémáidról. Nálunk megtalálhatod azt a közeget, amit kerestél, ahol hasonló gondolkodású nők között inspirálódhatsz és fejlődhetsz.

HA KELL EGY NYUGIS HELY

Az Elég jó nőket azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy egy biztonságos, trolloktól mentes övezet legyen, ahol bátran lehetsz önmagad, felteheted a téged foglalkoztató kérdéseket. Ígérjük, hogy vigyázunk erre a bensőséges közegre, egymás biztonságára.

3. bónuszok & kérdezz-felelek alkalmak

Minden hónapban lehetőséged van az aktuális témákkal kapcsolatban felmerülő kérdéseidet megbeszélni a szakértőkkel egy online előadás vagy Facebook élőzés keretében.

Ha szeretnéd elmélyíteni a tudásod egy-két területen, az Elég jó nők szakértőinél lehetőséged van kedvezményes áron tanulni.

4. személyes találkozók

Fantasztikus az online közösség, de a személyes kapcsolódások, itt kezdődő barátságok adnak igazi erőt egy közösségnek.

Jó személyesen is találkozni egymással, beülni valahová és eltölteni pár órát csak a találkozás öröméért. Gyerek és családmentesen.

Éppen ezért szoktunk rendszeresen, kéthavonta találkozni. Kötetlenül beszélgetünk, nincs tematika. Csak leülünk egymás mellé, ismerkedünk, beszélgetnünk egy jó pohár bor, limonádé vagy egy finom vacsora mellett. 

5. egyedi kedvezmények

Számos magyar ékszer-, táska-, ruhatervezőnél, segítő szakembernél, szakértőnél kapunk kedvezményes ajánlatokat, amik csak nekünk, Elég jó nőknek szólnak. 

Szerezd meg a régen vágyott tervezői darabot kedvezményesebb áron, és spórold meg  így akár az előfizetésed árát!

Bizonytalan vagy?

Csatlakozz hozzánk most egyedülálló
Elég jó nők garanciával!

Ha az adott hónapban a videóktól nem kaptál semmi pluszt, nem volt hasznos a tagság a számodra,  nem adtunk hozzá az életedhez, akkor a kilépés előtt visszafizetem neked az adott hónap árát. Jól hangzik?

Az első lépés a tiéd, a kockázat az enyém!

Csatlakozz hozzánk most egy igazán rólad szóló nőnapi bónusszal!

Adj esélyt magadnak, hogy megnyerd a két napos, életre szóló élményt adó Elég jó nők - átalakítást fotózással!

Mikkel kedveskedünk neked, ha te leszel a három szerencsés nyertesek egyike?

  • Első nap lefektetjük az alapokat. Megnézzük a színtípusod, átbeszéljük, hogy milyen ruhafazonokat érdemes választanod. Utána Lattmann Eszter mesterfodrász hozzád illő frizurát készít neked. (április 18.)
  • Második nap kávéval és beszélgetéssel kezdünk a Jouca Portraits fotóstúdiójában. Majd Szlameniczky Zita álomszép sminket varázsol neked, ami igazán kiemeli a természetes szépséged. A nap végén Csató Zsuzsi fotós megörökíti a végeredményt, ami számodra is örök emlék maradhat. (április 20.)

Mit kell tenned ahhoz, hogy megnyerd ezt a két napot?

Csatlakozz az Elég jó nőkhöz, legyen élő előfizetésed március 23-án. Ha ez megvan, nincs további teendőd. Minden élő előfizetéssel rendelkező Elég jó nő automatikusan bekerül a sorsolásba.
Ha szeretnéd növelni az esélyeidet a nyereményre, erre is van lehetőséged:
  • Ha éves előfizetést választasz, akkor a neved 4x kerül a sorsolási listába, ezzel megnégyszerezed az esélyed.
  • Ha féléves előfizetést választasz, akkor dupla eséllyel indulsz a nyereményért.
  • Ha havi előfizetés mellett döntesz, akkor egyszer kerül a neved a képzeletbeli kalapba.

A játék végén három nyertest sorsolunk.

Eddig tudsz csatlakozni, hogy a nyereményjátékben is részt vehess:

nap
óra
perc
másodperc

Szeretnél TE is a nyertesek közé tartozni?
Válassz az előfizetések közül:

Havi előfizetés

6490 Ft

havonta

Mit tartalmaz az Elég jó nők?

Féléves előfizetés

34900 Ft

félévente

Bónuszok
Mit tartalmaz az Elég jó nők?

Éves előfizetés

64900 Ft

évente

CSAK

5408 Ft/hó

Bónuszok
Mit tartalmaz az Elég jó nők?

Gyakori kérdések és válaszok

Az előfizetéshez ki kell töltened egy megrendelési űrlapot az adataiddal, majd az OTP Simple felületén keresztül tudsz fizetni a bankkártyád segítségével. Innentől kezdve minden hónapban automatikusan megterheljük a kártyádat a havi előfizetési díjjal. Az előfizetési díjról havonta számlát állítunk ki a számodra, amit a fiókodban tudsz elérni.

Ha sikeres volt a fizetés, akkor erről e-mailben küldünk neked egy visszaigazolást, és megkapod a hozzáféréshez szükséges tudnivalókat (bejelentkezési link, felhasználónév és jelszó). Emellett írunk neked még pár hasznos tanácsot, hogy a legtöbbet ki tudd hozni az előfizetésedből.

Ha bármilyen kérdésed van, segítségre van szükséged, akkor írj nekünk az info@elegjonok.hu e-mail címre, és segítünk.

Ha le szeretnéd mondani az előfizetésedet, akkor ehhez semmi mást nem kell tenned, csak a Fiókodba lépve a ‘Lemondom az előfizetésem’ gombra kattintani. Ezután a rendszer automatikusan törli az előfizetésed.

Az előfizetésed bármikor lemondható, a következő havi (vagy évi) tagdíj már nem kerül levonásra a bankkártyádról.

Ha sikeres volt a fizetés, akkor erről e-mailben küldünk neked egy visszaigazolást, valamint megkapod a hozzáféréshez szükséges tudnivalókat (bejelentkezési link, felhasználónév és jelszó). Emellett küldünk neked még pár hasznos tanácsot, hogy a legtöbbet ki tudd hozni az előfizetésedből.

A csatlakozásod után kapsz egy e-mailt, amiben benne lesznek a bejelentkezéshez szükséges tudnivalók, valamint a Facebook-csoportba invitáló link is.

A tagdíjat csak bankkártyával lehetséges kifizetni az OTP Simple biztonságos felületetén. A levonás teljesen automatikusan történik minden hónapban a csatlakozás időpontjától számítva, így neked ezzel semmi dolgod nem lesz, nyugodtan koncentrálhatsz az anyagokra!

Amennyiben nincs elegendő fedezet a kártyádon, a rendszer a következő 14 napban, naponta egyszer megpróbálja levonni az összeget. Ha ez a 14. napon sem sikerül, akkor az előfizetésed automatikusan megszűnik. Ezután nem férsz hozzá az anyagokhoz.

Minden befizetésről automatikusan küldünk számlát, amit a fiókodba belépve tudsz megnézni.

Feltehetőleg a későbbiekben növekedni fog a havidíj, viszont akik korábban előfizettek, azoknak marad az az ár, amivel csatlakoztak.

Természetesen, telefonról, laptopról és asztali számítógépről egyaránt elérhető a felület. Csak internetkapcsolat kell hozzá.

Természetesen, amennyiben rendelkezel internetes fizetésre alkalmas bankkártyával, úgy probléma nélkül tudsz csatlakozni az Elég jó nőkhöz.

Az Elég jó nők egy minden hónapban megújuló, folyamatosan új témákkal bővülő interaktív női tudástár. A tananyagokat szeretettel és szenvedéllyel készítjük, amíg van téma, az Elég jó nők is élni fog. Amíg élő előfizetéssel rendelkezel, addig minden eddigi anyagot elérsz.

Most már mindent elolvastál. Gyere, csatlakozz hozzánk! 🙂