Szakértőnk

Szlameniczky Anna

-Női egyensúly-

Szlameniczky Anna

Anna Kriston Intim Torna® tréner, pilates- és LoveYourBelly® oktató. Olyan tabu témákat hoz közelebb a nőkhöz, amikről nem szívesen beszélünk, mégsem szabadna a szőnyeg alá söpörni őket.

Szakértőnk

Szlameniczky Anna

-Női egyensúly-

Bemutatkozás

Mi a szakterületed és miért?  

Szlameniczky Anna vagyok, Kriston Intim Torna tréner, Termékenységtudat oktató-jelölt, pilates- és LoveYourBelly oktató, három gyermek édesanyja, eredeti foglalalkozásomat tekintve építészmérnök.

Szakterületem a Női és Férfi kismedencei szervek, a rejtett izmok (húgycső, hüvely, végbél), az egészséges intimitás tudatos védelme és fejlesztése, a szétnyílt hasizom regenerációja, illetve a Női termékenységtudat.

Hogyan váltál azzá a szakértővé, aki most vagy?  Miért vagy hiteles abban amit csinálsz? 

Ahogy egy házból sem hagyhatok ki egy építőelemet sem, úgy gondolom, testünkből sem: mégha csak ülünk rajta egész nap, akkor is gátunk és hozzá kapcsolódó érzelmeink is hozzánk tartoznak. Ugyanígy, hasizmunk vagy a ciklusunk, intimitásunk is ugyanekkora figyelmet és gondoskodást érdemel.

Mindig is az anatómia megszállottja voltam. Szeretem érteni mi miért fog a legjobban működni, legyen szó egy házról vagy a testünkről. Kíváncsiságomat kielégítve 2012-ben sport- és pilates oktatói végzettséget szereztem.

2012-ben ismerkedtem meg a Kriston Módszerrel. A kamaszkorom óta tartó állandó menstruációs görcsök miatt mentem el először Kriston Andrea tanfolyamára. Már ott tudtam, hogy a módszer zsenialitása nem csak a tökéletesen felépített mozgásanyag, hanem a mögötte rejlő érzelmi mozgatórugók feltérképezése is.

A tanfolyamon elhangzott történetek nagy hatással voltak rám, az általuk hozott felismerések sokat segítettek a görcsök elengedésében. A tréninget követő első ciklusra a görcsök megszűntek.

A tanfolyam hatására Női létem új formát kapott, nem csak a fájdalomhoz való viszonyom, de egyúttal önmagamhoz való viszonyom is hatalmasat változott. Egyszerre vált könnyeddé és örömtelivé mind az, ami addig tabu volt: menstruáció, szexualitás, szülés.

2017-ben, kislányom születése után szembesültem azzal, hogy a hasizmom szétnyílt, ekkor szereztem LoveYourBelly oktatói végzettséget.

2022 óta tartok a Kriston-Módszeren belül Gésák Titka tréninget, mely a Nő magasabb szintű örömét támogatja.

Jelenleg Termékenység tudat oktatónak tanulok egy angliai képzésesen.

Saját élményeim meghatározó alappillérei “oktatói karrieremnek”, melyek úgy gondolom hiteles szakértővé tettek.

Mi a víziód? Mit szeretnél változtatni a világon, az országunkon a tudásoddal?

Célom, hogy az általam oktatott Módszerek minden Nő és Férfi számára természetes napi rutinná váljon? ez adódjon tovább a következő generációknak, segítve a testi és mentális egészséget.

Mit szeretnél elmesélni magadról, mint  magánemberről? Nőről?

A családom az első, mindig tanulok valamit, szeretem a jó ételeket, szeretek kirándulni, kutyát sétáltatni, az út napos oldalán megyek, ha lehet és kávé függő vagyok. :)

Elérhetőségek:

szanna.kit@gmail.com

www.szanna.hu

Fb: https://www.facebook.com/Szanna.hu/

Insta: @szanna.hu

„Anna mosolygósan, humorral, szeretettel beszél olyan témákról, ami a legtöbb háztartásban kiveri a biztosítékot. Mégis nőként rengeteg olyan terület van, aholá érdemes lenne szülés, menopauza után fókuszt tennünk, hogy megtartsuk, javítsunk az életminőségünket. Anna pedig ezzel a kényes területtel foglalkozik számunkra is befogadható módon. ”
Zsófi ajánlója