Szakértőnk

Szlameniczky Zita

-Szépségápolás & smink-

Szlameniczky Zita

Zita színtanácsadóként és sminkesként a no-make up koronázatlan királynője. Olyan érzékkel választ, ajánl színeket, hatásokat, hogy az erősebb smink mellett is képes természetes, nem tolakodó maradni. Arcápolási szakértőként pedig nem a mennyiségre, hanem a jól kiválasztott minőségre helyezi a hangsúlyt.

Szakértőnk

Szlameniczky Zita

-Szépségápolás & smink-

Bemutatkozás

Szlamizita, azaz Szlameniczky Zita vagyok. 2013-ban vizsgáztam sminkesként, majd később szépségtanácsadóként szereztem végzettséget. A kezdetektől fontos volt számomra a harmónia, az összhang keresése smink és viselője között, mai napig elvarázsol, ahogy a külső formálásával a belsőben is nagy változásokat érhetek el. 

A harmónia keresését, amit a munkáimban képviselek, az építész tanulmányaimból merítettem. Átemeltem mindent, amit a színtanról, árnyékolásról, formálásról vagy a precizitásról tanultam, a rengeteg divat- és portréfotózás során pedig megtapasztaltam, hogyan tudok eltérő hatásokat kiváltani egy-egy különleges megoldással a kamerák előtt.

Ez a fajta gondolkodásmód, ahol mindig az egyensúlyt keresem, meghatározó volt a szakmai fejlődésemben, így még tovább elmerültem a színtípusok elemzésében, a személyre szabott sminkszínek világában és ma már nem csak vendégeimet, de más szakembereket, sminkeseket és színtanácsadókat is segítek tudásommal.

Azt remélem, hogy az arcunkban és színeinkben rejlő lehetőségek megismerésével közelebb tudom a nőket hozni önmagukhoz és ki tudom emelni egyedi szépségüket. Akár alkalmi sminkről van szó, akár sminkoktatásról, mindig nagyon fontos számomra a személyre szabás a sablonokkal szemben. Számomra a legnagyobb siker, ha tudok abban segíteni, hogy a nők szépnek lássák magukat, nem az elváltoztatással, hanem az összehangolódással.

 

szlamizita@gmail.com

+36 20 804 7784

facebook.com/szlamizita

„Zita évek óta az Elég jó nők stáb tagja. Szinte az összes videón az ő sminkjeit láthatod rajtam és a vendégeimen. Olyan érzékkel, finomsággal nyúl a színekhez, hogy öröm a tükörbe nézni a nála tett látogatás után. ”
Zsófi ajánlója