Szakértőnk

Takács Neléta Linda

-Önfejlesztés & kommunikáció-

Takács Neléta Linda

Anyamentor, női önismereti coach, erőszakmentes kommunikáció tréner, 2 gyermekes édesanya. Mindemellett idővarázsló boszorka és kommunikációs istennő, aki hétköznapi gyakorlati tippjeivel és technikáival valóban képes rendszert és változást hozni a mindennapokba.

Szakértőnk

Takács Neléta Linda

-Önfejlesztés & kommunikáció-

Bemutatkozás

Főbb szakterületeim, amelyekben segíteni tudok:

  • Önismereti alapok
  • Érzelmi blokkok oldása kineziológiai technikákkal
  • Időgazdálkodás, női énidő megteremtése
  • Háztartási rendszerek egyszerűsítése és automatizálása
  • Női egészség helyreállítása öngyógyító eszközökkel
  • Emberi kapcsolataink rendezése az erőszakmentes kommunikációval

Hogy miért pont az anyák? Mert hiszem, hogy minden csoda egy boldog anyával kezdődik. Ahhoz, hogy a világot egy békés és csodálatos hellyé tegyük, szerintem az anyákkal kell kezdenünk. A folyamatokat, amelyeket vezetek és mentorálok, én magam is átéltem. Saját tapasztalatból és több mint 1000 anyuka mentorálását követően bátran állíthatom, hogy a rendszer, -amelyet kidolgoztam-, teljesen rendbe teszi az életedet, és elvezet a célodig lépésről-lépésre.

Hogyan váltál azzá a szakértővé, aki most vagy?  Miért vagy hiteles abban amit csinálsz? 

A válásom után teljesen egyedül maradtam a két gyermekemmel. Majd angol tanárból olyan profi életvezetési guruvá képeztem magam, hogy 3 rövid év alatt az anyagi mínuszokból felépítettem azt a kényelmes anyaságot és szabad életet, amelyre mindig is vágytam.

Számomra a titok a valódi tudás megszerzésében rejlik. Hiszen ha valaminek nem értjük a működését, azon javítani sem tudunk. Ahhoz hogy ezt végig tudjam csinálni, kellettek a korábban elvégzett oktatóképzéseken (kineziológiai életvezetési tanácsadó, párkapcsolati és házassági coach, erőszakmentes kommunikációs tréner, hatha jóga oktató) megszerzett technikák és tudások.

Mindent a gyakorlatba ültettem, és sikerült teljesen rendbe tennem az életemet. A hab a tortán, hogy ez a folyamat annyira jól sikerült, hogy 4 év különélés után a volt férjemmel ma újra egy pár és egy család vagyunk. Nem is akármilyenek! Példaképek vagyunk mások számára!

 

A pandémia alatt azt a folyamatot, amit sikeresen végigcsináltam 12 online, az anyák számára is kényelmesen elérhető programba foglaltam. Az Önfejlesztő Anyák Közössége az a hely és rendszer, amelynek segítségével Te is rendbe teheted az életedet! Számomra azért volt fontos egy komplex önfejlesztési rendszert kialakítani, hogy az anyák minden segítséget egy helyen, egyszerűen és gyorsan megkapjanak, miközben nem érzik azt, hogy egyedül vannak a gondjaikkal. Hiszen pont az időhiány, a sok feladat és a tanácstalanság az, ami miatt az anyák nem tudják hol és hogyan kezdjék el ezt a folyamatot. 

Amikor 13 éve problémákkal küszködtem, akkor több helyen kerestem a megoldást; pszichológusnál, tanfolyamokon, természetgyógyásznál, stb. Tehát egyik helyről a másikra rohangáltam. Ráadásul amikor a pszichológusnál lejárt az idő, kvázi ki lettem „dobva”. Magamra maradtam a következő alkalomig. Nem volt valaki, akinek visszacsatolhatok, akitől kérdezhetek, és aki fogja a kezem, és látja mi mindent végigcsináltam már. Most már tudom, hogy egy mentorra lett volna szükségem, aki végigvezet a folyamaton. Olyan valaki, akinek nemcsak egy ügyfél vagyok, hanem akinél érzem az együttérzést és a törődést is.

Eszembe jutott egy mondás; ” Te légy az a változás, amit a világban látni akarsz” (Mahatma Gandhi.) Szóval mivel akkor én nem találtam ilyen mentort magamnak, úgy döntöttem, akkor én leszek az anyák mentora:)

Mi a víziód? Mit szeretnél változtatni a világon, az országunkon a tudásoddal?

Célom, hogy a magyar anyák felszabaduljanak a rájuk kényszerített társadalmi minták alól, és teljes életet élhessenek anyaként és nőként is. Azt gondolom, hogy minden a mikroközösségünkből, azaz a családból indul ki. Ott kell először rendet tennünk, hogy jó irányba változzon az életünk, és fellélegezhessünk. Az anyákkal -az önismerettel kezdve, a háztartás automatizálásán keresztül és a párkapcsolati tréningen át- minden életterületet érintünk, hogy tényleg rendezett, nyugodt és teljes életet élhessenek. 

Mit szeretnél elmesélni magadról, mint  magánemberről? Nőről? 

Minden pillanatban próbálok a jelenben lenni, és élvezni az életet. Igyekszem napról napra jobb emberré válni és minél többet szeretni. A jóga a magán pszichológusom, akit minden reggel felkeresek. Hiszem, hogy a fiatalos lendületemnek, és a 10 éve töretlen egészségemnek ez a titka. Ezen kívül sokat olvasok, és imádok a családommal főzni, túrázni, sup-olni, és utazgatni. Ja és még van egy függőségem is, ami nem más mint a tánc. Ha megszólal a salsa zene, én a Flow nevű bolygóra kerülök:)

Weboldal: https://neleta.hu

FB: Önfejlesztő Anyák Közössége: https://www.facebook.com/onfejlesztoanyak

Insta: anyakmentora  Instagram

Email: anyakmentora@neleta.hu

„Nelétából olyan mély nyugalom és kedvesség árad, hogy őt hallgatva úgy érzed, bármire képes vagy. Ráadásul olyan hétköznapi, gyakorlatias szintre hozza le az általa használt technikákat, hogy még én is, te is képesek vagyunk befogadni és használni. ”
Zsófi ajánlója